Equip_senior_ACom ja us vam comentar la setmana passada, els sèniors del Círcol ens estan donant moltes alegries. El sènior A, entrenat per Francesc Castellet i Santi Rodríguez, van líders de la lliga amb un balanç 9-1 amb 761 punts a favor i 628 en contra. Els seus inmediats perseguidors són el Castelldefels, Sant Josep i Cubelles, tots amb 8-2. Aquesta setmana precisament, el Círcol juga a camp del Cubelles, un partit en el que el Círcol té molt a guanyar. L’equip té baixes assegurades de cara aquest partit: Rovira, Lozano i Rubén; Mariano Jimenez, pívot de l’equip, és dubte degut a una lesió a l’esquena .Segur que ho tirarant endavant.

Per la seva banda, el Sènior B, entrenat per Diego Martínez i Josep Velasco com ajudant, comparteixen liderat amb el Pineda i el Llefià B, tots amb un balanç 7-1. La setmana passada l’equip va pedre davant el Pineda tot i fer una gran primera meitat. Aquesta propera setmana l’equip juga davant el Montigalà amb baixes confirmades de Massip i Jaume Lleal ,lesionat del tormell.

També volem animar al sots 21 preferent! L’equip, entrenat per Quim mateu i Marc fernàndez, està format per jugadors de moltíssima qualitat que segur molt d’ells acabaran conformant la plantilla dels dos sèniors del Círcol. De fet ja ajudan als equips sènior de l’entitat. Com per exemple: Àlex Eñeso ( sènior A), Martí Bultó (sènior A), Ferran Grau (sènior B), Xavi Carpintero (sènior A), Mario Sànchez (sènior A), Jordi Cirac (sènior B)… Una plantilla amb molta qualitat que segur acabarà superarant les tres derrotes seguides. Actualment l’equip és vuitè amb un balanç 5-5 i només està a una victòria del setè, el C.B Tiana.Ànims!!

Circol_logo