Equip_Senior_BEl sènior B va guanyar davant el Montigalà per 75-49. La veritat és que va costar arrancar però finalment l’equip va agafar el ritme habitual i va despertar.Victòria abans d’anar al camp del Verge de les Neus, que serà complicadissim guanyar. Recordem que l’equip entrenat per Diego Martínez segueix líder.

Per la seva banda el sènior femení va perdre a cap del Sant Joanenc per 57-55. Ara mateix l’equip suma un balanç 4-6 i es novè. El proper partit, derbi davant la Minguella.

El sots 21 preferent va pedre davant el U.E Sant Andreu de Barcelona per 41-50. L’equip entrenat per Quim Mateu, tenia tres baixes importants. El Círcol va mantenir una bona actitud defensiva i degut a les baixes van partcicpar jugadors de les categories inferiors del club: Forteza, Reverté, Surrà, Xavi García i Marc Segura, fent tots un bon paper.