Equip_infantil A

Important victòria de l’infantil A, davant el Sant Joan d’Espí per 65-30. Després d’aquesta victòria, i si el Círcol guanya a l’Hospitalet la propera jornada, podria quedar primer de grup. El pre-mini A va gunyar davant l’escola Concepció. El mini B va guanyar davant el Vilassar de Dalt per 43-143 !!. El mini A, tot i fer un bon partit, va perdre a Manresa i segueix segon classificat. El pre-infantil A va pedre a casa davant l’Argentona per 35-72. L’infantil B, va guanyar per 44-42 en un partit d’infart. El cadet A va perdre davant el Sant Josep de Girona per 67-66 .El cadet B també va perdre davant el Vilassar de Dalt per 62-56 i el cadet femení va perdre davant l’Arenys de 18 punts de diferència. El júnior 1 va guanyar davant el Regina Carmeli per 55-42 i segueix líder del grup. El júnior B va perdre davant el Thau per 87-80 i el júnior A va perdre davant el líder de la categoria,Sabadell, per 57-77. Per la seva banda el júnior femení va guanyar davant el Tiana.