ToniForteza_MontpedrosDifícil victòria del Sènior aquest diumenge a la Plana. El rival, el Pratenc, un equip amb un balanç molt negatiu (3-8) però amb una plantilla amb jugadors interiors de qualitat, va posar entre les cordes als nostres jugadors i el partit es va decidir als darrers minuts.

El partit va començar prou bé per els locals, la pressió tota la pista va permetre infringir un ritme de partit alt amb recuperacions de pilota i sortides al contraatac, arribant a un màxim avantatge de 13 punts al segon quart. Però la qualitat dels jugadors interiors i l’encert des de 6’25 del Pratenc va deixar el marcador 43-37 al descans, molt més ajustat del que podia semblar. A la represa, el Círcol va tornar a agafar una renda de 10 punts, però no el Pratenc no es va donar per vençut en cap moment i a falta de 4 minuts pel final del partit es van posar per davant per primer cop amb 3 punts d’avantatge. El Círcol va mantenir la calma i gràcies a l’encert d’Andreu Lladó, amb 2 triples consecutius, i a la bona defensa durant aquests últims minuts, els locals van poder fer un pàrcial que els deixava 10 punts amunt en el resultat final.

Destacar de nou el bon partit d’Andreu Lladó, i el grandíssim partit de Toni Forteza (13 punt, 9 rebots, 23 valoració). Annotadors: T. Forteza (13), R. Fusté (7), X. Carpintero (2), R.Gea (13), A. Lladó (11), Q. Català (0), G. Oteo (5), X. Sánchez (8), J.J. Díaz (12), A. Eñeso (13).

Amb aquesta victòria, juntament amb les derrotes de St. Josep i Cubelles, el Círcol es col·loca líder en solitari amb un balanç de 10-2, mentre 4 equips el persegueixen amb una derrota més (9-3). El proper cap de setmana partidàs a St. Josep, on el nostre equip es juga el liderat en un enfrontament entre primer i segon classificat. No hi podeu faltar!!!! (Diumenge 17:00 a St. Josep)

Circol_logo