Senior_A_Pinya_Equip

Gustosa victòria del Círcol a camp del Sant Josep per 60-65. L’equip va donar tota una lliçó de lluita durant tot el partit. El Círcol va començar amb un parcial de 0-9 però el Sant Josep va recuperar ràpid aquest primer avantatge. Poc a poc, el Círcol es va tornar a imposar, en gran mesura, per l’encert en el tir exterior. L’equip va marxar a la mitja part amb 11 punts de renda en el marcador. En el tercer període, el Círcol va seguir creixent fins els 14 punts d’avantatge, amb els que començaria l’últim quart. Però en l’últim període, el Sant Josep va despertar i va igualar el marcador. Finalment, el Círcol va gestionar millor els últims minuts i va aconseguir aquesta important victòria.

L’equip va estar impressionat, però l’afició va estar a la mateixa alçada. Jugadors i pares del pre-mini A, mini B, mini A, Infantil A, Infantil femení, cadet A, cadet femení, júnior A i júnior femení van estar animant l’equip des del principi fins al final. Des de la web, volem agraïr molt sincerament el vostre recolzament. Gràcies!!!!! Toni Forteza amb 17 de valoració i Jose Juan Díaz amb 18, van ser els jugadors més destacats. Eñeso va posar les jugades més espectaculars i Andreu Lladó va dirigir de forma excel·lent a l’equip. També destacar la gran aportació dels jugadors del Sots-21, Xavi Carpintero i Martí Bultó, que van aportar molt els minuts que van estar a pista i que han ajudat al primer equip durant tota aquesta primera fase de la temporada.

Anotadors Círcol: Forteza (10), Ricard (5), Carpi (5), Lladó (7), Xavi (6), Bultó (2), Jose (17), Eñeso (11), Q. Català (2), Gea i Oteo (0).

Després d’aquest partit, el sènior segueix líder en solitari, a una victòria de Morell i Cubelles, i a dos del Castelldefels i Sant Josep, que s’enfronten entre sí la propera jornada.

Altres resultats: el pre-mini A va guanyar, el mini B va perdre a la pista de l’Ademar;el mini A va guanyar a l’Ademar, El cadet A va aconseguir una important victòria al Granollers i aconsegueix quedar primer de grup. Felicitats als jugadors i als entrenadors Andreu Lladó, Ramón Pasquina i Àlex Eñeso .El Júnior B va perdre a Masnou; el júnior A va guanyar i el sènior B, també va guanyar al Valldemia i el sènior femení perd a Sant Gervasi amb 7 baixes. El sots 21 B guanya i el sots 21 preferent perd davant la Minguella.

Circol_logo