Equip_senior_A

El Primer Equip, que ha descansat tot el Nadal amb els deures més que fets com a líder del grup, va tornar a l’activitat abans de final d’any per afrontar el primer partit de l’any davant el Molins de Rei.

I és que sembla que els reis s’han portat bé amb el sènior, doncs Marc Lozano ja està a punt per començar a jugar, Mariano Jiménez ja està entrenant i és possible que estigui a punt per diumenge i ha arribat a Badalona l’Albert-Miquel, base que milatava a la primera catalana la temporada passada i que ha estat fora per feina durant la primera part de la temporada. Tan sols, la possible baixa d’Andreu Lladó de cara al partit d’aquesta setmana, amb una tendinitis al genoll, és la nota negativa d’aquest primer partit.

El partit es presenta complicat, doncs el Molins de Rei, amb un balanç 8-5, és un equip que puja de Tercera Catalana, però està demostrant que vol estar a les posicions capdavanteres de la classificació. Un equip molt seriós i molt ben treballat que no posarà les coses fàcils als nostres.

Necessitem que Diumenge a les 12:00h a la Plana, estigueu amb l’equip per tirar aquest primer partit de l’any endavant i mirar d’acabar la primera volta amb el menor nombre de derrotes possibles de cara a la segona volta de la lliga, una segona volta que es presenta apassionant.

Us hi esperem a TOTS!

Circol_logo