Senior_A_Pinya_EquipEl Primer Equip ha començat el nou any amb una complicada victòria a casa davant el Molins de Rei per 62-52.

El partit no ha va ésser gens bo, ple d’imprecissions per part d’ambdós equips, però amb un Molins de Rei que tot just abans de la mitja part va posar-se per davant en el marcador, aprofitant el paupèrrim segon quart (4 punts annotats) del Círcol, i agafant una renda de 3 punts (22-25). El Círcol no es trobava gens còmode, fallant llançaments de mitja distància i fins a 10 tirs lliures al segon quart. Però a la segona meitat, de la mà d’un bon Àlex Eñeso amb 2 triples consecutius, l’equip va trobar-se més agust a la pista, amb més confiança, i defensant molt més agressiu i trobant situacions de superioritat en contraatacs que els permetia annotar amb més facilitat.

A l’últim període, els nostres van saber controlar el partit i agafar una renda de 7 punts a falta d’un minut pel final que pràcticament sentenciava el partit. Una victòria molt important, doncs dos dels perseguidors directes a la classificació han perdut aquesta setmana (St. Josep i Cubelles) i d’aquesta manera el Círcol és una mica més líder, ampliant la distància amb els perseguidors.

Destacar el retorn de Marc Lozano i Mariano Jiménez, que van disputar alguns minuts, i el bon partit d’Àlex Eñeso i Gonzalo Oteo, claus en el llançament exterior, i de Toni Forteza, annotant a les darreres possessions del partit. Annotadors: T. Forteza (12), R. Fusté (2), X. Sánchez (4), R. Gea (3), M. Jiménez (-), A. Lladó (10), Q. Català (2), G. Oteo (9), M. Lozano (1), A. Miquel (-), J.J. Díaz (4), A. Eñeso (15).

La setmana vinent, última jornada de la primera volta amb un partit molt important i alhora complicat, davant el UBSA (Sant Adrià) a les 20:00h al Poliesportiu Ricart.

Animeu-vos! Us hi esperem!