Equip_Mini_BEl sènior femení torna al camí de la victòria i guanya per 63-40. El sènior va fer un bon partit tot i que la mala sort amb les lesions segueix. El sènior B també va guanyar i el sots 21 va perdre per 50-63 davant el Montgat. El júnior A va perdre, el cadet A va guanyar igual que el cadet B que cada cop està jugant millor. El cadet femení va fer un bon partit i va guanyar de 14 punts. L’infantil A va perdre davant l’Ademar i el mini A va guanyar per més de 40 punts davant el Gaudí. Mentretant el mini B segueix donant moltes satisfaccions al club i va guanyar al mini A de la Minguella de 20 punts! El pre-mini A va fer un partidàs davant el Joventut i va guanyar de més de 20 punts. L’infantil femení segueix millorant cada dia i va guanyar de 2 punts en un final molt emocionant.Seguirem informant sobre els resultats d’aquest cap de setmana.