Senior_A_Alex_i_AndreuGran victòria del Círcol a la pista del UBSA a Sant Adrià que li permet acabar com a primer classificat tot just quan arribem a l’equador de la temporada, doncs arribem al final de la primera volta.

I la realitat és que el Círcol es presentava amb moltes baixes a St. Adrià: Toni Forteza i Andreu Lladó lesionats, i la baixa de X. Sánchez per assumptes personals. Per acabar-ho d’adobar, el Xavi Carpintero que pujava per ajudar al sènior, va patir un esquinç de tormell a la roda d’escalfament que va impedir la seva participació i Alex Eñeso va patir un cop molt dur al tercer quart que no li va permetre tornar a jugar la resta de partit. Però el Círcol sabia de la importància del partit de dissabte, i va sortir molt concentrat al partit, posant-se per davant en el marcador ja en el primer minut. El joc de la primera meitat va ser molt fluït i vistós, de la mà d’un sensacional Jose Juan Díaz (6/8 triples per annotar 30 punts en 29 minuts, 28 de valoració) i d’Àlex Eñeso (16 punts per 19 de valoració) van permetre al Círcol acabar la primera meitat 33-44, una diferència que no reflexava el bon joc del Círcol en aquesta primera part però que els permetia estar per davant en el descans en un camp tan complicat com el de St. Adrià.

A la segona meitat, l’UBSA va sortir molt més agressiu i va pressionar tota la pista per acabar defensant en zona els últims 20 minuts. Això va incomodar el Círcol, que va perdre de 18-15 el parcial del període, però la imatge de l’equip demostrava pocs dubtes i molta concentració. La bona direcció de joc de Quim Català i Albert-Miquel S. , que debutava com a jugador del Círcol (8 punts i 13 de valoració), van permetre sortir de la pressió al Círcol amb bona nota. A l’entrada de l’últim quart, el Círcol guanyava de 8. El partit es va tornar més dur, i la zona press de l’UBSA els va permetre arribar als darrers 3 minuts de partit amb el marcador ajustat, però amb els nostres sempre per davant. A falta de 1:30 per la fi del partit i amb resultat de 70-71, Gonzalo Oteo va annotar un triple marca de la casa, aquesta vegada des de la cantonada de 6’25 que tornava a donar aire (+4) als nostres, que van saber mantenir l’avantatge fins a la fi del partit.

Annotadors: Ricard F. (10), Ruben G. (6), Mariano J. (0), Quim C. (4), Gonzalo O. (6), Albert-Miquel (8), Jose Juan D, (30), Alex E. (16).

Victòria d’EQUIP del Círcol, que acaba la primera volta com a líder del grup amb un balanç de 13 victòries i 2 derrotes. La propera setmana, el Círcol es juga el liderat amb el segon classificat a la pista del Morell (Tarragona), a per la victòria!

Circol_logo