Senior_A_Pinya_Equip

Aquest dissabte a les 19:30,el sènior masculí juga davant el C.B. Morell, segon classificat. Partidàs el que es jugarà a Tarragona ja que si el Círcol guanya, deixaria a 2 victòries al seguent classificat més l’average (a 3 partits). Francesc Castellet ens ha dit que “veig l’equip amb molta confiança però som conscients que serà molt difícil guanyar allà”. El club ha facilitat un autocar pels jugadors i per tots aquells que vulgueu venir a animar al Círcol i a veure un gran partit. L’autocar sortirà a les 16:30 del Museu.

Circol_logo

Да, это действительно был вопрос.

На самом же деле я устал от пыток и гнева.

Скорее всего они все согласятся со своими братьями и сестрами по Искусству Магии.

Для него я приготовила глаза дракона Скандера.

В любом случае, она оставалась незамеченной, пока не раздался вопль одного из боевиков.

Гар "Матросская тишина" рванулся вперед и хлопнул ладонями одновременно по груди и позвоночнику Долоникуса, отчего великан закашлялся.