Mini_A_Equip

El mini B va guanyar de més de 60 punts (99-35), fent un autèntic partidàs al Centre Catòlic Hospitalet i el mini A va guanyar 92-77 al Sant Jordi i segueix imbatut a nivell A-2. L’infantil A va perdre davant el Cornellà i el cadet B va perdre de 4, davant de la Minguella. El pre-mini B va guanyar per 34-26 al Bosco Rocafort. L’infantil femení, va perdre davant l’ A.B Premià per 57-53 però segurament va fer un dels millors partits de la temporada. El pre-infantil masculí va estar a punt de guanyar el seu primer partit a nivell A-2 però va perdre davant el Sant Miquel Arcàngel per 60-59. El cadet A va guanyar davant el Club Natació Sabadell per 3 punts de diferència. El sots 21 b va perdre davant el Badalonès per 53-46. El júnior ha perdut davant el Cornellà i el sots 21 preferent ha guanyat davant el Pineda per 20 punts de diferència tot i tenir 4 baixes. I el júnior femení va guanyar un partit importantíssim davant el Voramar, segones classificades, i segueixen líders imbatudes. Felicitats!

Circol_logo