Equip_senior_AEl Sènior va perdre a Morell per 3 punts de diferència (69 – 66) davant el segon classificat C.B. Morell, però va ser capaç de mantenir el basquet average al seu favor, tot i anar perdent per 21 punts de diferència a falta de 3:30 pel final de partit.

La realitat és que el Círcol es va veure superat per el Morell durant els primers 37 minuts de partit, un Morell molt més endreçat ofensivament i que va portar el ritme de partit al seu terreny. Un ritme de partit que no beneficava al Círcol, doncs no els permetia còrrer com ho fa habitualment i tenia problemes en atac estàtic degut al poder físic dels locals. Això unit a un % de llançament molt baix (només 3 triples), feia que els nostres no tinguessin opcions d’estar per davant en el marcador. Però tot i això, es va arribar a la mitja part 34-29, encara amb tot per decidir.

A la segona meitat, tot i que el Círcol va pujar el ritme de partit, l’encert en atac continuava essent molt baix, mentre que el Morell era capaç d’annotar de tot arreu, inclosos dos triples sobre la botzina al final de possessió ben defensats pels visitants. Així doncs, s’arribava al final del 3r quart 52-40 i a falta de 3:30 per el final del partit el desavantatge era de 21 punts, un marcador que deixava líders als Tarragonins (El Círcol va guanyar d’11 a Badalona). Però uns últims 3 minuts de coratge van permetre realitzar una gran remuntada, semblava que tot el que no havia entrat durant tot el partit ara començava a entrar i una pressió axfixiant dels nostres permetia recuperar pilotes amb rapidesa i annotar en pocs segons, juntament amb el gran treball de Toni Forteza sota els cèrcols en aquest útlim període per acabar amb 23 punts, el Círcol no només recuperava els 11 punts d’average sinó que reduia la diferència de punts fins a 3 punts, marcador final.

Amb aquesta derrota el Círcol continua com a primer classificat, però ara ho fa empatat amb el C.B. Morell. La propera setmana el Círcol rep la visita del A.D.E. Fuster a les 12:00 a la Plana.

Circol_logo