El cadet A entrenat per Andreu Lladó, Ramon Pasquina i Àlex Eñeso ha tornat a guanyar fent un bon partit, aquest cop davant el Castelldefels, un equip que només va pedre de 10 punts davant el Joventut “B”. Tot i que el partit es va jugar a camp lateral a Països catalans, cosa que va perjudicar al Círcol, l’equip va guanyar per 58-40, segueix líder imbatut i fent una gran temporada. Felicitats a tots!.

Equip_Mini_B

Per altre banda, el mini B segueix fent de les seves i va guanyar per 66-111 al Llinars “A”. L’equip, entrenat per Ramon Pasquina i Martí Callau, és líder del seu grup amb 4-0 i amb 305 punts a favor per 200 en contra.

El cadet B, també entrenat per Ramon Pasquina, va guanyar per 76-39 al Pineda i és líder també del seu grup.

La setmana vinent,tindreu disponible l’entrevista a Ramon Pasquina,entrenador molt valorat dins del club.