Senior_A_Pinya_EquipEl Primer Equip va guanyar a un complicat A.D.E. Fuster per 7 punts de diferència (83-76) a la 17a jornada de la lliga, que el col·loca amb un balanç de 14-3 i amb una victòria més average per sobre del segon classificat, el C.B. Morell.

El nostre sènior va patir de valent per superar a un Fuster molt encertat al llarg de tot el partit, i que sumat a una mala defensa dels jugadors de Francesc Castellet durant la primera meitat, va permetre que els de Sta. Coloma marxessin per davant (31-37) a la mitja part. El primer quart va estar dominat pel Círcol, que intentava còrrer al contraatac i treballar bons atacs estàtics, no hi havia un bon nivell d’encert però la defensa ajudava a mantenir una mínima distància en el marcador. Però al segon quart, el nivell defensiu dels locals va baixar la intensitat considerablement cedint tirs de 6’25 sense defensa i accions de 1c1 que permetia annotar amb facilitat als visitants. A la represa, el Círcol va pujar línies i això va accelerar el ritme de partit, detall que va permetre al Círcol trobar-se més còmode a la pista, tot i que el Fuster continuava manant al marcador.

Al darrer període, amb marcador 50-54 en contra, el Círcol es va retrovar amb el seu millor joc de la mà d’Albert-Miquel, Jose Juan Díaz (23 punts per 26 de valoració) i un Àlex Eñeso que no haviar participat encara en el partit, degut a un procés gripal que no el va permetre entrenar en tota la setmana. L’Àlex va ser capaç de firmar 15 punts per 22 de valoració en aquests darrers 10 minuts. També cal destacar l’aportació de Xavi Sànchez en defensa i els seus punts des de mitja distància. Així doncs el Círcol guanyava el darrer període per 33-22 i el partit per 83-76.

Annotadors: T. Forteza (6), R. Fusté (0), X. Sánchez (7), R. Gea (5), M. Jimènez (2), A. Lladó (7), Q. Català (4), G. Oteo (3), M. Lozano (0), J.J. Díaz (23), A. Miquel (11), A. Eñeso (15).

La setmana vinent el Círcol visita la pista del C.B. Gelida, dissabte a les 19:00. El Círcol ha de continuar guanyant si vol mantenir-se líder del grup en una segona volta que ja apunta que serà molt més dura que la primera. Ànims Círcol!!!

Circol_logo