Equip_Pre-Infantil_A_09_10

Aquesta ha estat una jornada prou favorable per Círcol,a nivell de resultats.El pre-mini B del Círcol va guanyar al Santa caterina per 43-12.El pre-mini A,segueix amb la ratxa i una setmana més és líder després de guanyar al Sese per 76-32.El mini B,segueix intractable i va guanyar al Sant Adrià B per 82-66 i segueix líder.El mini A també va tornar a guanyar,per 100 a 57 al Cerdanyola i continua líder del nivell a-2.El pre-infantil A va aconseguir la seva primera victòria davant el C.B Sant Just per 55-59,felicitats!.L’infantil B va perdre davant l’Adedi per 39-44.L’infantil A va pedre davant l’Aecam per 74-52.El cadet A va perdre davant el Laietà i el cadet B va guanyar a Arenys per 1 punt de diferència i segueix líder.El júnior 1 va guanyar al C.B Sant Antoni per 55-20 i segueix líder del seu grup.El júnior B va perdre per 67-63 davant el Bam.El júnior A va guanyar davant l’ADT per 99-79.El sots 21 preferent,tot i les 7 baixes,va fer un bon partit davant el Tiana,tot i perdre de 4 punts.

Aquesta setmana publicarem les entrevistes a Joan Callau,president de la secció i Ramon Pasquina,entrenador del mini B,cadet B i cadet A.