Equip_Pre-Infantil_A_09_10

Jornada molt favorable a nivell de resultats pel Círcol. El pre-mini B va guanyar al Santa Caterina per 43-12. El pre-mini A va guanyar per 76-32 al Sese B i segueix líder. El mini B va guanyar per 82-66 al sant Adrià B i també segueix líder. El mini A va guanyar al Cerdanyola per 100-57 i també segueix líder del seu grup. El pre-infantil A va guanyar el seu primer partit davant el C.B Sant Just, felicitats!. L’infantil A va perdre davant l’Aecam i l’infantil B davant l’Adedi. El cadet A va perdre davant el Laietà i el cadet B va guanyar davant l’Arenys per un punt de diferència. El júnior C segueix líder després de guanyar al C.B Sant Antoni per 55-20. El júnior B va perdre davant el bam per 67-63. El júnior A va guanyar per 99-79 davant l’ADT. El sots 21, amb 7 baixes, va perdre davant el Tiana per 4 punts. El sènior B, amb també moltes baixes, va guanyar al Teià de forma clara amb 8 TRIPLES DE JAUME LLEAL!! i segueix en posicions de fases d’ascens.

Aquesta setmana publicarem les entrevistes a Joan Callau, president de la secció i a Ramon Pasquina, entrenador del mini B, cadet B i cadet A.

Circol_logo