El sènior femení del Círcol va guanyar amb autoritat al sènior del Premià per més de 20 punts de diferència. El partit ha estat dominat de principi a fi per un Círcol amb molta autoritat sota els taulells. Després d’aquesta victòria l’equip segueix a la part baixa de la classificació però amb més opcions d’evitar les fases de descens. El júnior femení segueix intractable i suma una victòria que li permet seguir com equip imbatut a la lliga. El cadet femení va guanyar a Llinars per més de 30 punts de diferència i suma un balanç de 2-1. L’infantil femení va perdre davant el Bàsquet Sama, líders de la lliga.

Donosti_Tot_Noies

Per altre banda volem felicitar a l’equip femení del Betúlia de les sèries on juguen 8 jugadores del cadet femení del Círcol i que han aconseguit arribar a la final que jugaran el proper divendres davant de la Llauna, on també hi ha presència del Círcol. A les semifinals es van enfrontar al B-7 amb jugadores del Círcol també i amb el Marc Nadal com entrenador. Felicitats a tots i totes!

Circol_logo