Senior_A_Alex_i_AndreuNova victòria del Primer Equip! Aquesta vegada a la pista del C.E. Gelida, que acompanyat amb les derrotes del C.B. Morell davant la Minguella i del Castelldefels a la pista del A.D.E. Fuster, deixa al Círcol amb 2 partits més average al tercer classificat, mentre el C.B. Cubelles es manté segon a un partit.

El partit va començar molt bé, amb un 0-12 en 1:30, i amb un Albert-Miquel molt enxufat al partit que va annotar 3 triples pràcticament consecutius durant aquest inici de partit. A partir d’aquí el Gelida es va posar en zona, fet que va provocar un ritme de partit més baix i juntament amb un major encert en el tir exterior dels locals els permetia arribar 25 – 31 a la mitja part.

A la represa, el Gelida va mantenir l’encert en el tir i tot i la bona defensa dels nostres, no aconseguien marxar en el marcador degut a diverses pilotes perdudes durant els primers minuts del tercer quart. Va ser a l’últim període on de la mà de Ricard Fuster, Andreu Lladó i Ruber Gea, que el Círcol va agafar una renda de 9 punts a falta de 3 minuts, gràcies a la gran defensa dels homes exteriors que permetia al Círcol recuperar pilotes, forçar mals llançaments i còrrer al contraatac, fins arribar al 62-71 final.

Annotadors: T. Forteza (5), R. Fusté (7), X. Sánchez (12), R. Gea (12), A. Lladó (11), Q. Català, M. Lozano, J.J. Díaz (12), A. Miquel (12), A. Eñeso.

Gran victòria davant d’un equip que va fer un excel·lent partit i que va posar les coses molt complicades al Círcol. La propera setmana partit a la Plana, diumenge a les 12:00 davant el C.B. Viladecans, un dels equips que ha guanyat al Círcol aquesta temporada, us hi esperem!

Circol_logo