Aquest diumenge el Primer Equip de la nostra entitat juga un partit força important a la Plana. Tan sols hi va haver dos equips capaços de derrotar als jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez a la primera volta, i un d’ells és el Viladecans, que visita la Plana aquest diumenge a les 12:00.

Senior_A_Pinya_Equip

El temps passa ràpid. Com aquell que diu, fa dos dies que l’equip començava els entrenaments de pre-temporada i ja ens trobem a la segona volta. L’equip encapçala la classificació amb una victòria d’avantatge respecte el segon classificat, el C.B. Cubelles. I ara venen partits on l’equip necessita no fallar per mantenir-se en aquestes posicions que donen opció a l’ascens de categoria. I aquí justament és on entreu vosaltres, no és el mateix jugar amb un pavelló semi buit que veure una Plana amb tots els jugadors i pares de les categories inferiors animant.

Aquest diumenge a les 12:00 els que vingueu a veure el partit del sènior tindreu la possibilitat de veure un bon partit de bàsquet però també de guanyar obsequis. Pels nens: concurs a la mitja part de tir (el guanyador s’emportarà una samarreta). Pels pares i mares: repartirem números durant un moment concret del partit i al final farem el sorteig. Qui guanyi….pastís cap a casa!!!

No teniu excusa, heu de venir a veure el Círcol!!!!

Circol_logo