Tir_alex_Viladecans

El Primer Equip del Círcol va caure derrotat a casa per primer cop aquesta temporada, per 58-64. Tot i que la Plana presentava un molt bon ambient, des d’aquí us volem agraïr el suport durant tot el partit, el Círcol va fer un dels pitjors partits de la temporada, totalment desencertat en atac i amb un rival molt concentrat i que va practicar millor básquet durant gran part del partit.

El primer quart va ser pel Círcol, amb avantatge al marcador gràcies a la pressió tota la pista i a una bona defensa mitja pista Pèro durant els dos últims minuts d’aquest quart i els quatre primers del segon, el Círcol no va annotar cap punt i això va permetre al Viladecans posar-se per davant en el marcador fins al descans. A la tornada dels vestidors, la dinàmica va ser la mateixa i el Viladecans augmentava la difrerència fins als 10 punts, però el Círcol va pujar la intensitat defensiva i va començar a annotar des del perímetre, reduint les diferències fins a 5 punts entrat l’últim període. Un últim període molt intens amb petites avantatges pel Viladecans, que va veure com el Círcol igualava el marcador a falta de 3 minuts. Restaven 40 segons i el Círcol perdía de 4, però després d’un temps mort, el Círcol aconseguía un triple que el col·locava a 1 punt a falta de 30 segons. La possessió del Viladecans, arribant al límit, va acabar amb un triple que sentenciava el partit, tot i que restaven alguns segons per a que sonés la botzina indicant el final.

Amb aquesta derrota el Círcol veu com el C.B. Cubelles l’iguala a la classificació i comparteixen liderat. La propera jornada el Círcol torna a jugar a casa contra el Montpedrós, últim classificat del grup.

Us agraïm a tots la presència a la Plana aquest diumenge!

Circol_logo