1- QUANTES TEMPORADES PORTES EN EL CÍRCOL?

Amb aquesta és la tercera temporada al club, vaig començar d’ajudant d’en Joan Casals al Cadet femení durant les dues primeres temporades i després vaig portar un Cadet masculí i al mateix temps era l’ajudant de l’Andreu Lladó, del qual encara sóc ajudant, tot i que també sóc entrenador del Mini B i del Cadet B.

2- ELS RESULTATS DELS TEUS EQUIPS EN AQUESTA TEMPORADA, SÓN PRÀCTICAMENT IMMILLORABLES, NO?

La veritat és que estic molt content amb els resultats obtinguts fins ara, perquè moltes vegades el treball no es veu reflectit en els resultats, però en el nostre cas sí, de manera que ara per ara anem líders amb el Mini B i amb el Cadet B. Els jugadors d’ambdós equips estan treballant molt bé tant als entrenaments com als partits i aquesta és la clau dels resultats que estem fent.

3- ESPERAVES LA GRAN TEMPORADA QUE ESTÀS FENT AMB EL MINI B?

No, ni molt menys, era la primera temporada que entrenava aquesta categoria. La majoria de l’equip venia d’altres clubs, però els jugadors des d’un bon començament estan treballant molt dur. A més, tenen una gran il·lusió, moltes ganes d’aprendre, són molt competitius i, el mes important de tot, els agrada molt el bàsquet i el Círcol. Així que per tot el treball i per tot això, anem líders i estem fent una gran temporada. Però hem seguir treballant per millorar dia a dia i no parar, queda molt camí per fer.

4- I EL CANVI QUE HA FET EL CADET B?

Sí, estic molt content. Amb el Cadet era tot el contrari, jugadors de la casa des de fa molt de temps, tots amics dins i fora de la pista, bons jugadors de bàsquet i molt bones persones. Al començament va costar molt entrar en la dinàmica que els exigia als jugadors, ja que la meva filosofia de treball era molt diferent de la que havien treballat ells. També passaven d’Infantil a Cadet i aquest canvi costa d’assimilar. Tot era temps i treball per començar a “aixecar el cap”. I de la primera fase a la segona hi ha hagut un gran canvi en el joc de l’equip i en l’actitud dels jugadors. Des d’aquí, vull felicitar tots els jugadors pel treball que estan fent. Però queda molt encara per millorar, i toca seguir treballant!

5- ETS AJUDANT AMB EL CADET A, UN DELS REFERENTS DEL CLUB COM ÉS L’ANDREU LLADÓ… DEUS HAVER APRÈS MOLTES COSES AMB ELL, NO?

Sí, l’Andreu és un referent dins del club per a jugadors i entrenadors. Amb aquesta temporada és la segona que estic d’ajudant del Cadet A i, la veritat, és que he après moltes coses amb ell i he crescut també com a entrenador. L’Andreu és perfeccionista, exigent i constant amb els jugadors i amb ell mateix, està fent una gran feina amb el cadet A. És un dels millors entrenadors de categories inferiors que he conegut, i estic molt content d’haver tingut la sort de ser el seu ajudant.

6- L’AMBIENT AL CADET A ÉS INMILLORABLE…

Sí, ara hi ha un grup molt bo de pares i jugadors. Els deu jugadors de l’equip estan molt units i treballant tots a una. La veritat és que l’ambient ara mateix és difícil de millorar. Estan competint molt bé i els resultats acompanyen. És un equip que està en bloc des de fa molt de temps i això es nota. Els deu són bons jugadors i molt bones persones.

7- QUÈ ÉS PER A TU EL CÍRCOL?

Porto tres anys al club i em sento de la família del Círcol, estic molt còmode tant amb els companys com l’Andreu, en Jaume, en Diego, l’Adrià, en Roger… com amb la direcció tècnica. En poc temps el Círcol ha format part de la meva vida, i és el club que porto al cor. Estic molt agraït al Círcol per donar-me l’oportunitat de formar part d’aquest gran club.

8- COM VALORES LA TRAJECTÒRIA DEL PRIMER EQUIP AQUESTA TEMPORADA?

Impressionant, líders a dues victòries de les places d’ascens, amb això està tot dit. Esperem que aconsegueixin seguir així fins a final de temporada i així l’objectiu de pujar a Primera Catalana estarà assolit. Cada vegada més gent del Círcol va a veure el primer equip i això és molt important. S’ha de donar suport al primer equip fins a final de temporada, per tal d’aconseguir el que fa tant que s’està buscant.

9- I DEL TREBALL QUE ES FA AL CLUB AMB LES CATEGORIES INFERIORS?

S’està fent un gran treball des dels més petits fins als més grans. Fa uns anys el Círcol tenia quatre equips i ara n’hi ha sis vegades més i de molt bon nivell. Per altra banda, els entrenadors estan molt implicats, des dels més petits fins al Sots 21, i cada any els equips competeixen a millors lligues i, per tant, el club creix. De fet, en el primer equip ja hi juguen uns quants referents de la pedrera com l’Andreu Lladó, Àlex Eñeso…

10- STAGE D’ENTRENADORS, XERRADES AMB JOSEP SOLÀ, FERRAN PEÑA… COM VALORES L’ESFORÇ AMB FORMACIÓ PER PART DEL CLUB?

Està molt bé que vinguin entrenadors tan coneguts i a la vegada tan bons com Quim Solà o Ferran Peña a donar xerrades sobre temes específics, perquè la veritat és que ajuden molt a la nostra formació. És una gran oportunitat per ampliar els nostres coneixements. Estic molt content de l’esforç que s’està fent per seguir amb la formació dels entrenadors de la casa.

11- QUÈ LI FALTA AL CÍRCOL?

Aquí crec que coincidim bastants, crec que li falta un pavelló, on ens puguem reunir tota la gent del Círcol per veure els equips de la pedrera o el primer equip i que es sàpiga que en aquell pavelló només hi juga el Círcol. D’aquesta manera faríem molta més pinya i faríem un salt qualitatiu; és difícil però no impossible.