Partit_senior_viladecans

El Primer Equip va guanyar de manera contundent al cuer de la classificació per 91 a 55 a la Plana, una victòria molt valuosa ja que els tres equips perseguidors van caure derrotats en els seus enfrontaments i deixen al Círcol més líder.

Gran partit dels jugadors de Francesc Castellet, que tot i les baixes de Toni Forteza i Mariano Jimènez, van fer un partit molt seriós i es van refer de la derrota patida la setmana passada davant el Viladecans. El primer quart va ser un vendaval del joc del Círcol, que gràcies a la pressió tota la pista i a una bona defensa individual a mitja pista va permetre còrrer, i de quina manera, per annotar amb facilitat i fent un bàsquet molt vistós,a destacar l’esmaixada a dos mans de Marc Lozano durant el segon període. Al final del primer quart el resultat era de 25 a 7, i amb un triple gairebé de mitja pista del Montpedrós que fins llavors portava 4 punts. Al segon període les distàncies es van ampliar lleugerament però l’agressivitat del Círcol va mimbar i va permetre al Montpedrós annotar 17 punts per arribar al descans amb el marcador de 46-24.

A la tornada dels vestidors, el Círcol va tornar a apretar les dents en defensa i va tornar a passar per sobre d’un Montpedrós amb problemes per superar la defensa dels nostres i que permetia fer un parcial de 29-12 en el tercer període. L’últim quart va ser pel Montpedrós (18-19), degut a la baixada de tensió dels locals amb la victòria ja a la butxaca.

Annotadors: R. Fusté (6), X. Sanchez (19), R. Gea (7), A. Lladó (5), Q. Català (11), G. Oteo (4), M. Lozano (6), J. Rovira (2), J.J. Díaz (13), A. Miquel (6), A. Eñeso (13).

Destacar l’excel·lent partit de X. Sànchez, 19 punts i 10 rebots per 32 de valoració i de Quim Català amb 11 punts i 18 de valoració. També mencionar que Joan Rovira va tornar a disputar alguns minuts després de recuperar-se de la lesió que l’ha tingut apartat de les pistes durant 4 mesos aproximadament.

El Círcol torna a col·locar-se líder del grup en solitari per davant d’un Cubelles que va perdre a Molins de Rei, i es manté amb 2 victòries més average del tercer classificat, el C.B. Morell, que també va perdre a casa davant el C.B. Salou. Atenció a la quarta posició, molt disputada per 4 equips que es troben empatats amb 3 derrotes més que el Circol (Castelldefels, St. Josep, St. Adrià i Salou).

La propera setmana el Círcol visita la difícil pista del Castelldefels, on encara no ha aconseguit guanyar cap equip, diumenge a les 19:00.

Circol_logo