Infantil_fem_temps_mort

Avui comencem comentant la molt emocionant victòria de l’infantil femení davant el Vilanova per 52-51. El Círcol va dominar el marcador gran part del partit però el final va ser molt ajustat. Volem felicitar l’equip que mostra cada partit la seva millora costant. El pre-mini B va guanyar al Premià per 52-13 i el pre-mini A segueix amb la seva ratxa i va guanyar a l’Ipsi per 87-44. El mini B segueix líder imbatut i va guanyar al Viladecans per 76-56 i el mini A va guanyar davant el Montcada. Gran victòria de l’infantil A davant el Sama per 80-89. Ara mateix l’equip suma un balanç de 4-4. L’infantil B va perdre davant el regina Carmeli. El cadet B segueix líder després de guanyar l’Argentona per 73-41. Gran partit del cadet A que va guanyar al fins ara líder Sant Gervasi per 5 punts. El júnior 1 va perdre a Viladecavalls però segueix d’aprop al líder. El júnior B va guanyar a la Salle Horta per 69-80 i el júnior A va perdre davant l’Esplugues per 61-74. El sots 21 va guanyar al Vilassar i el sènior B va perdre tot i que segueix en posicions de fases d’ascens. El cadet femení va guanyar al sant Nicolau per 51-58 i és líder de la competició. El sènior femení va perdre al camp del Llagostera però la notícia positiva va ser el debut de Roser, la base de l’equip de l’any passat que tantes alegries ens va donar la temporada passada. Ens alegrem molt d’aquest fitxatge!!!