Senior_A_Pinya_Equip

El Primer Equip va estar a punt de guanyar a la pista del Castelldefels, però va perdre per un ajustadíssim 61-60.

El partit va començar bé per els nostres que marxaven 3 amunt a final del primer quart i va arribar a tenir una renda de 6 punts d’avantatge, però al segon període les coses es van torçar i el Círcol va tenir molts problemes en atac, gràcies a la bona defensa dels locals (millor defensa del grup) i als mals percentatges de llançament. Juntament amb això, els locals estaven en estat de gràcia i van arribar a annotar 5 triples en aquesta primera part de 9 intents, alguns d’ells amb molta fortuna i després d’una bona defensa dels nostres. S’arribava al descans amb 35 a 27.

A la tornada dels vestidors, el Círcol va anar retallant mica mica el desavantatge en el marcador, gràcies a un bon joc col·lectiu i a una excel·lent defensa individual, el Castelldefels tenia més problemes per annotar, i el Círcol reduia diferències progressivament. A falta de 40 segons per el final el Cïrcol empata el partit 60 a 60. La possessió és per els locals i de nou una magnífica defensa permet als nostres recuperar la pilota a falta de 30 segons, però una pèrdua va permetre que el Castelldefels sortís al contraatac, tot i que es va aturar amb falta personal, amb el crono a 14.3 segons; dos tirs lliures pels locals. El llançador només va annotar el segon tir lliure, temps mort de Francesc Castellet, últim llançament per guanyar el partit de Toni Forteza des de mitja distància, però no va entrar.

La nota positiva és que els perseguidors (Morell i Cubelles) van caure derrotats en els seus partits i tot segueix igual pel Círcol amb un partit menys per jugar.

Annotadors: T. Forteza (9), R. Fusté (0), X. Sánchez (11), A. Lladó (9), Q. Català (0), G. Oteo (4), M. Lozano (0), J. Rovira (9), J.J. Díaz (13), A. Miquel (3), A. Eñeso (2).

La propera jornada, DERBI contra l’A.E. Minguella “B” a les 19:00 a Ausies March. Us hi esperem!

Circol_logo