Partit_senior_viladecans

Quin partit a Països Catalans! El Círcol va guanyar el derbi davant la Minguella a l’últim minut en un partit molt igualat, però que permet al Círcol sumar una nova victòria i quedar-se una mica més sols al capdavant de la classificació.

Els nostres van començar el partit molt concentrats i això es reflectia en el marcador (12-1) abans del primer temps mort. A partir d’aquí, la Minguella va reaccionar i de la mà del seu jugador interior Pere Ruiz van entrar en el partit. El Círcol va baixar la intensitat defensiva al segon quart i això va permetre a la Minguella igualar el marcador, però la reacció del Círcol abans del descans deixava el resultat en 38-35. A la represa el Círcol apretava en defensa i aconseguia marxa en el marcador amb 7 punts d’avantatge al final del tercer període, i va arribar a ampliar l’avantatge fins els 10 punts, però un parcial de 0-14 va posar als visitants 4 punts per davant (70-74) a 2:30 pel final. Temps mort del Círcol i reacció, a base de lluita i orgull un equip que semblava noquejat va reaccionar i a falta d’1 minut igualava el partit, en aquets darrers 2 minuts la Minguella únicament va annotar 2 punts per un parcial de 10-2 que sentenciava Toni Forteza amb un contraatac després d’una molt bona defensa de tot l’equip que pemetia recuperar una pilota importantíssima.

Cal destacar el gran partit d’Andreu Lladó amb 21 punts i 37 de valoració! Així també com de Toni Forteza i J.J. Díaz amb 19 de valoració ambdós jugadors. Per part de la Minguella, extraordinari partit de Pere Ruiz, amb 37 punts, sense dubte el millor jugador de l’equip rival i del partit. També parlar de les baixes de Gonzalo, Ruben, Mariano i Álex Eñeso.

Annotadors: T. Forteza (12), T. Fusté (7), X. Sánchez (5), Q. Forteza, A.Lladó (21), Q. Català, M. Lozano (5), J. Rovira (12), J.J. Díaz (16), A.Miquel (2).

El Círcol es manté líder i amb dos victòries sobre els perseguidors. La setmana vinent visita la pista del Palleja, de nou un partit molt complicat que esperem que el Círcol guanyi per mantenir l’avantatge sobre els perseguidors.

Circol_logo