Equip_Pre-Infantil_A_09_10

Comencem el resum de la jornada comentant els dos derbis de la jornada: L’infantil A va perdre de 14 però fent un bon partit davant de l’Ademar (2n classificat).El partit va ser molt i gualat però finalment l’Ademar es va portar el partit.Per altre banda el pre-infantil masculí va guanyar a l’Ademar (4ts classificats) per 67-75 .El partit va ser realment emocionant i va ser molt igualat però el Círcol va jugar millor els minuts finals.Felicitats a l’infantil i al pre-infantil pel bon partit que van fer.

Per altre banda el pre-mini B segueix la seva ratxa de resultats i va guanyar al Safa Claror per 28-43.El pre-mini A va guanyar a la prórroga a l’Argetona en un partit d’infart.El mini B va guanyar de 10 punts al difícil camp del Sant Quirze i el mini A va guanyar de més de 30 punts al Parets.L’infantil B va guanyar davant el Bàsquet 3 Viles per 20 punts de diferència.El cadet A va perdre davant el Joventut contundentment i el Júnior B va perdre davant el Cic.El Júnior 1 va perdre davant el Bosco i el júnior A va guanyar a Tarragona per 63-90.El sots 21 B va perdre davant el Montigalà i el sots 21 preferent va perdre davant el Sant Joan d’Espí donant una imatge molt fluixa.El sènior B va perdre davant el Llefià i el Júnior femení va guanyar 71-57 davant el C.B Coll i segueix líder a 4 victòries de les segones classificades.

Gran victòria del sènior femení davant el Malgrat.El Círcol va dominar durant gran part del partit i finalmet es va dur la victòria.