Equip_PreMini_A_2010

Comencem el resum de la jornada amb els més petits: el pre-mini B va perdre a camp dels primers classificats però fent un gran partit. El Pre-mini A va guanyar a camp del Lima Horta contundentment. El mini B va guanyar a camp del C.N Terrassa per 39-59. El pre-infantil A, després de la gran victòria de la setmana passada davant de l’Ademar, va perdre dissabte davant el líder, el Centre Catòlic, tot i fer un gran partit. L’infantil A va perdre de 14 davant el Cornellà, fent un bon partit. El cadet B, A i 1 han guanyat els seus patits mentre que el júnior B va caure a camp del Sant Adrià. El júnior A va guanyar al Gavà mentre que el sots 21 Preferent també ha guanyat davant el LLavaneres. El sènior B ha perdut davant el Pineda de 9 punts. Seguirem informant sobre els resultats d’aquest cap de setmana.