Equip_infantil_fem

Gran victòria del Sènior Femení al difícil camp de l’Olot (61-63). El partit ha estat molt igualat fins que finalment el Círcol ha sapigut gestionar millor els últims minuts. Dos victòries seguides que donant molta moral a un equip, que des de que ha fitxat a Roser Riba, no ha perdut. Felicitats a tot l’equip, ja està que treballant de valent per evitar les fases de descens.

L’infantil femení ha aconseguit una molt emocionant victòria davant el Castellar del Vallès per 55-49. L’equip no para de millorar i tots els que estàvem a la Plana, hem gaudit molt amb el partit. Felicitats!!!

El cadet ha guanyat davant el Premià (segones classificades ) per 49-41. Després d’na primera part molt fluixa per part del Círcol, l’equip ha reaccionat i a la segona part ha donat la volta al marcador. El Círcol segueix líder.

El júnior femení segueix arrasant a la lliga amb un balanç 19-0, després de guanyar a l’Aecam per 25-43. Impressionant la lliga que està fent aquest equip!!

Circol_logo