Ens heu preguntat continuament aquest cap de setmana, durant els partits, quins dies es poden comprar les dessuadores. De moment els propers dilluns i dimecres de 18.30 a 20.30, podreu adquirir les dessuadores del Círcol 2010 d’edició limitada.

Per altre banda, us volem recordar que aquest proper diumenge el sènior del Círcol juga un dels partits més importants de la temporada. El Salou és un rival directe, que com el Círcol, lluita per pujar de categoria,. Actualment es troba en tercera posició i tan sols ha perdut un partit en tota la segona volta. Queda molt poc per acabar la temporada i el Círcol s’apropa cada cop més al seu objectiu, resten 7 partits i el recolzament de tothom és molt important per poder assolir un ascens que està molt car en un grup molt igualat on fins a 8 equips lluiten per una de les places.

És molt imporant que aquest diumenge a les 12:00, la Plana faci goig i no pareu d’animar l’equip. Com sempre, farem concurs pels més petits a la mitja part, farem sorteig del pastís i portarem “bombo” i trompetes perquè els més joves animin l’equip!!!

CÍRCOL – SALOU

DIUMENGE 21, A LES 12.00H

A LA PLANA. NO HI FALTIS!!!

Circol_logo