Senior_A_Alex_i_AndreuSegona setmana consecutiva que el sènior masculí guanya per 4 punts de diferència en els minuts finals. I la realitat és que, tot i que sembli un tòpic, no hi ha cap partit fàcil i així ho demostren els resultats que s’esdevenen jornada rera jornada a la lliga.

El Círcol va iniciar el partit amb molta intensitat però molt poc encert, una actitud defensiva excel·lent però poca annotació, fet que implicava arribar al final del primer quart amb un desavantatge de 7 punts (16-9). Però era evident que el signe del partit havia de canviar, faltava una mica de sort, i aixi va ser; en aquest segon quart el Círcol va passar per sobre del Pallejà guanyant el quart per 14 punts de diferència i arribant a la mitja part amb el resultat de 28-35, gràcies a una defensa molt agressiva i amb molt de criteri i encert en atac.

Semblava que el partit s’havia encarat, però a la represa el Pallejà va dir la seva i amb un parcial 4-0 d’inici tornava a posar el partit en un puny, i així va ser la segona part, amb un Círcol que va anar guanyant per diferències mínimes. Els nostres van aconseguir tornar a marxar per 10 punts de diferència al tercer període, però com el dia de la Minguella, una falta i bàsquet i 2 triples consecutius dels locals tornaven a deixar el marcador molt ajustat. S’arribava als darrers minuts amb molta igualtat, i per part del Círcol Alex Eñeso, Joan Rovira i Andreu Lladó agafaven la responsabilitat en atac. Amb 1 punt a dalt pels nostres, el Pallejà surt en contraatac i es capaç de realitzar una safata entre tres jugadors del Círcol que va sortir de dins, en el rebot falta a Andreu Lladó que annota un dels dos tirs lliures. 19 segons i pilota pels locals, que aconsegueixen llançar un triple que no toca cistella i el rebot s’els escapa per línia de fons a falta de 5 segons. Temps mort i a la tornada falta personal a A. Eñeso, que amb molta sang freda annota els 2 tirs lliures i sentencia el partit.

Amb aquesta victòria el Círcol es manté en primera posició a 2 victòries del segon i tercer classificat (Morell i UBSA). Aquesta jornada el Cubelles, Salou i Castelldefels han caigut en els seus partits i ara es troben a 3 partits del líder a falta de 7 jornades per disputar-se. El proper diumenge el C.B. Salou visita la Plana, en un partit MOLT IMPORTANT, que en cas de victòria dels nostres els permetria continuar primers amb el mateix avantatge sobre el segon i tercer classificat i per altra banda, distanciar-se encara més d’un rival directe com el Salou, un equip amb molta qualitat que està fent molt bons resultats en aquesta segona volta. US HI ESPEREM!!!!

Circol_logo