Senior_A_Pinya_Equip

El primer equip va guanyar un partit d’infart, per tercera setmana consecutiva, però aquesta vegada contra un dels rivals directes per l’ascens i en un autèntic partidàs.

El partit va ser molt intens i vibrant durant els 40 minuts, ambdós equips van fer un partit de gran qualitat i alhora ple d’esportivitat. La Plana va presentar un ambient per recordar, amb trompetes, bombos i sobretot moltes ganes d’animar, possiblement la clau de la victòria, ja que els jugadors es van sentir recolzats en tot moment i endollats en el partit fins la botzina final.

El match va començar amb molt d’encert, el Salou disposava de cistelles fàcils sota els taulers, mentre que el Círcol aprofitava els contraatacs per mantenir igualat el marcador. La segona falta de J.J. Díaz als tres minuts. va suposar un cop dur pel Círcol, però l’entrada a pista a de Joan Rovira va donar molt d’aire doncs va ser capaç d’annotar amb molt d’enncert, agafant la responsabilitat en atac i annotant 8 punts consecutius que permetien als locals posar-se per davant en el marcador. El primer quart finalitzava amb un 28-20 en el marcador. El Salou retallava diferències i es posava per davant amb un 30-32 al marcador, però després d’un temps mort, el Círcol va agafar la directa i de nou va agafar una renda de 8 punts al descans (45-37).

El Salou tenia problemes per trobar al seu jugador més important, defensat de forma excel·lent per Ricard Fusté durant gran part del partit, i vivia de jugades individuals i dels llançaments de 6’25. En aquest tercer període el Círcol va arribar a guanyar per 15 punts de diferència, gràcies a l’excel·lent direcció de joc d’Andreu Lladó, i als llançaments de mitja distància de Xavi Sànchez. Però una petita reacció abans de finalitzar el quart deixava el marcardor amb 61-50. I a la represa, de nou reacciona el Salou que iguala el partit, a falta de 6 minuts. Uns últims 6 minuts d’infart, amb dos triples consecutius d’Andreu Lladó a falta de 2 minuts que donaven molt d’aire al Círcol, però que ni molt menys sentenciaven el partit. Finalment, 4 segons per acabar amb 74-73 al marcador i dos tirs lliures pels vistitants, després d’una falta molt rigurosa de Toni Forteza, que cometia la 5a falta persona. Entrada de Marc Lozano al partit, el jugador del Salou falla els 2 tirs lliures i en Marc agafa un rebot importàntissim que fa que el Círcol guanyi un partit vital per les seves aspiracions a l’ascens i descartant un rival directe al que ara ja porta 4 partits i el bàsquet average.

Cal destacar l’excel·lent partit de Joan Rovira amb 26 punts, d’Andreu Lladó i Xavi Sánchez (15 i 13 punts respectivament). Però sense dubte va estar una victòria d’equip amb aportació de tots els jugadors, d’una pinya, que tot i les importants baixes que presentava l’equip va ser capaç de tirar el partit endavant.

La propera setmana el Círcol es desplaça a la Selva (Dissabte 19:15), última jornada abans de Setmana Santa, i un partit que de guanyar-lo podria deixar al nostre primer equip en una situació privilegiada de cara a l’sprint final.

Gràcies a tots els que veu venir a La Plana diumenge, sense dubte, part de la victòria es vostra!

FORÇA CÍRCOL!!!

Circol_logo