En el que va de setmana hem batut el record de visites d’una sola setmana amb diferència, en el moment d’escriure aquesta notícia en portem 576 des de dilluns, en tan sols 2 dies i mig!!! Habitualment estem al voltant de les 300 quan arriba diumenge però aquesta setmana estem superant aquesta xifra amb escreix!

I és que cada vegada, la web del Círcol la visiten més persones de l’entitat, i el que encara és més difícil, gent d’altres entitats que segueixen l’actualitat del Círcol, les cròniques, les entrevistes… estem creixent, i sense dubte som una de les planes web més visitades entre els diferents clubs de Catalunya.

Així doncs, si voleu facilitar cròniques, notícies d’interés, fotografies, o si voleu ser uns dels Col·laboradors de la Web del Círcol, us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’adreça: webmaster@basquetcircol.com.

Esperem seguir millorant per no perdre la fidelitat que molts de vosaltres teniu cada dilluns al arribar a la feina, a la universitat, a casa, …

Gràcies a tots!

Circol_logo