El Círcol juga aquest dissabte a les 19:15 a la Selva de Camp, davant el C.B. La Selva. Els locals es troben a la part baixa de la classificació amb tan sols 7 victòries, però els equips pateixen de valent per treure una victòria a la seva pista.

Per aquest partit, en Francesc Castellet i el Santi Rodríguez no podran comptar amb les baixes d’Alex Eñeso, Xavier Sánchez i l’Albert-Miquel., i la ja coneguda baixa de Mariano Jiménez. Per altra banda, recuperen després de 3 setmanes a Gonzalo Oteo i Ruben Gea, i tindran l’ajuda d’en Quim Forteza, que ha estat ajudant al sènior durant tota la temporada, però sobretot aquestes últimes setmanes degut al volum de baixes que ha patit l’equip.

Es tracta d’un partit força important, doncs una victòria deixaria una setmana més al Círcol al davant de la classificació amb 2 victòries més average sobre el segon classificat C.B. Morell, i a expenses del resultat del seu partit a Molins de Rei. Després d’aquesta jornada arriba un breu descans de Setmana Santa, i restaran 5 jornades per disputar-se, com deiem, una victòria deixaria al Círcol en una posició privilegiada de cara al “sprint final”.

Ànims Círcol! SORT!

Circol_logo