El Círcol va guanyar ahir a la difícil pista del C.B. La Selva per 3 punts de diferència i d’aquesta manera marxa de vacances amb la feina feta a falta de 5 jornades pel final de la competició, amb una victòria que els deixa en una posició privilegiada de cara al “sprint final”, i més si tenim en compte la derrota del Morell (segon classificat) a la pista del Molins de Rei.

Els nostres van dominar el marcador durant tot el partit, amb avantatges ajustats durant la primera meitat degut a un nivell defensiu molt baix, que només es veia compensat pel gran encert ofensiu que els permetia seguir per davant en el marcador. En aquest aspecte cal destacar a Joan Rovira, autor de 30 punts, que durant la primera part va annotar amb facilitat i amb molt d’encert. Així doncs, s’arribava al final de la primera meitat amb 1 sol punt d’avantatge després d’un triple dels locals sobre la botzina, 41-42.

A la represa, i amb l’entrada de Quim Forteza (jugador del Júnior-A), el Círcol va apretar en defensa i va començar a córrer el contraatac i imposar el seu ritme de joc, fet que va permetre arribar a avantatges fins als 15 punts. Es va arribar al final del tercer quart amb 13 punts per sobre en el marcador. A l’últim període els nostres es van relaxar i van concedir tirs des del perímetre, que els locals van aprofitar i amb molt d’encert van tornar a entrar en el partit.

A falta de 30 segons possessió pel Círcol amb un punt a dalt, llançament que no entra, sortida al contraatac dels locals, però un bon balanç defensiu obliga al jugador de la Selva a realitzar un llançament molt forçat que no encistella i el rebot va a les mans de Ricard Fusté que rep la falta personal i amb molta sang freda annota els dos tirs lliures que donen la victòria al Círcol. A falta de 5 segons triple a la desesperada dels locals que no entra.

Amb aquesta victòria el Círcol es manté una setmana més líder amb 3 victòries per sobre el segon classificat el C.B. Morell i l’UBSA de Sant Adrià. Tan sols queden 5 jornades, i cada vegada està més a prop la possibilitat d’ascendir de categoria. El proper partit davant el Cubelles a casa, després de Setmana Santa, serà molt important, us anirem informant!!!!

Circol_logo