El pre-mini B va guanyar davant el Bosco Rocafort per 32-58. El mini A va gunayar davant el Sant Jordi per 69-78 en un partit molt emocionant i on el grup va demostrat que està molt unit. El mini B també va guanyar el seu partit i el pre-infantil A va fer un partidàs davant el Sant Miquel Arcangel i va guanyar per 89-51. L’infantil A va perdre davant l’Aecam tot i fer un molt bon partit i l’infantil B va guanyar amb autoritat. El cadet A va guanyar i el cadet B va fer un partidàs davant de la Minguella i va guanyar per 8 punts de diferència tot i les absències de Llagostera i fernandez. El júnior B va perdre davat el Thau i el júnior A va perdre el seu partit. L’infantil femení va perdre davant el Premià per 8 punts i el júnior femení va arrassar al Tiana.

Mini_A_Equip

Us deixem l’enllaç d’una pàgina web que ha fet gent del Círcol sobre música, llibres i cinema…esperem que us agradi

www.amplias-avenidas.com