Senior_A_Pinya_Equip

El Primer Equip ja ho té a tocar! Aquesta setmana va passar per sobre del C.B. Cubelles (aleshores 4rt classificat) i va guanyar per 34 punts de diferència, fent un partit impecable i amb el que la gent que va visitar la plana en va gaudir i de quina manera…

El partit es presentava molt complicat, doncs el Cubelles era un dels equips que havia derrotat als nostres durant la primera volta i perquè està lluitant per assolir una de les quatre primeres posicions per ascendir de categoria. El partit va començar amb dos triples consecutius dels visitants que demostraven que seria un partit difícil i que calia estar per la feina, i els jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez així ho van fer, gràcies a una defensa molt intensa, el Círcol no pemetia que el Cubelles annotés amb facilitat i alhora aprofitava cada possessió per còrrer i donar un ritme al partit que el beneficiés. L’equip va estar encertat en el llançament exterior i la defensa zonal plantejada pels visitants no donava fruits. S’arribava amb el resultat 40-28 al descans, marcador que reflexava la bona actitud defensiva dels nostres, deixant al Cubelles amb 28 punts.

A la tornada dels vestidors va ser quan el partit es va trencar definitivament, el Círcol sortia continuament al contraatac després d’una bona defensa i la diferència en el marcador s’ampliava cada minut que passava, el joc del Círcol era impecable, sortides ràpides en contraatac, annotant des de 6’25, passes i driblings de fantasía, … i el més important, en cap moment van baixar la guardia i va continuar treballant a darrera. Només 21 punts va aconseguir el Cubelles en tota la segona meitat, pels 43 dels nostres. Al darrer quart, minuts de nou per Quim Forteza, segon partit consecutiu que disfruta de minuts amb el sènior, i és el premi al treball i a l’ajuda que està donant als dos entrenadors, 2 puntets més a la seva casella!

Amb aquesta victòria i a falta de 4 jornades pel final, el Círcol només necessita una victòria més per assolir el CAMPIONAT i l’ASCENS de CATEGORIA!!! El diumenge es desplaça a la pista del Pratenc, equip de la part baixa de la taula que està apurant les últimes opcions per evitar el descens directe. Esperem que sigui la victòria definitiva!!!

FELICITATS nois, pel vostre joc i el vostre treball.

FORÇA CÍRCOL!!!!

Circol_logo