Després de 26 jornades on el Primer Equip del Círcol s’ha mantingut a la zona alta de la lliga, i en gran part com a líder de la mateixa, arriba l’últim esforç. Només falta un passet per aconseguir el premi final. I toca fer-ho a la pista del A.E. Pratenc, equip que es troba a la part baixa de la taula, però que ve de guanyar al C.B. Viladecans a domicili (l’únic equip que ha derrotat en dos ocasions al Círcol). De ben segur que serà un partit difícil, doncs el Pratenc disposa de jugadors amb experiència i un joc interior potent, i apura les últimes opcions per evitar el descens directe. Però esperem que el bon joc de les últimes setmanes i el fet d’haver recuperat a tots els jugadors per a aquest partit, després de moltes jornades, permeti al Círcol endur-se la victòria.

El partit es juga diumenge a les 12:15 al Prat del Llobregat. Mitjançant la web us informarem del resultat final!

FORÇA CÍRCOL!

Circol_logo