Senior_A_Pinya_Equip

PRIMER DE TOT FELICITAR AL PRIMER EQUIP PER EL SEU ASCENS A PRIMERA CATALANA: ENS HAN FET GAUDIR DURANT TOTA LA TEMPORA I AMB EL SEU ESFORÇ I IMPLICACIÓ HAN FET POSSIBLE ACONSEGUIR UN SOMNI QUE FEIA TEMPS QUE LA SECCIÓ PERSEGUIA … SINCERAMENT, MOLTES GRÀCIES A TOT L’EQUIP: GONZALO, JOSE, RIQUI, TONI, ÀLEX, ANDREU, QUIM, XAVI, MARC, MARIANO, JOAN, RUBÉN, ALBERT MIQUEL, FRANCESC, SANTI I SANDRA… I A TOTS ELS JUGADORS DE LA CANTERA QUE HEU AJUDAT L’EQUIP… SOU ELS MILLORS!!!!

TAMBÉ VOLEM FELICITAR: A TOTS ALS QUE HAN ANIMAT L’EQUIP A LA PLANA, QUE EN SOU MOLTS, A LA FAMILIA QUE HEU SEGUIT L’EQUIP A TOTS ELS DESPLAÇAMENTS, A LA JUNTA DIRECTIVA PER NO PARAR DE MILLORAR LA SECCIÓ (TAMBÉ A XAVI GRAU QUE VA TREBALLAR MOLTS ANYS PER A QUÈ AIXÒ FOS POSSOBLE), A L’ANNA PRUNEDA I TOT EL SEU EQUIP DIRECTIU QUE TANT CUIDA EL BÀSQUET, A TOTS ELS ENTRENADORS DEL CLUB QUE ESTEU FORMANT TANT BONA CANTERA,… AQUESTA VICTÒRIA TAMBÉ ÉS VOSTRA… MOLTES GRÀCIES!!!!

ESTEM PREPARANT UNA FESTA PER REBRE AQUEST DIUMENGE ALS CAMPIONS EN EL PARTIT QUE JUGARAN DAVANT EL SANT JOSEP… ET SEGUIREM INFORMANT… NO POTS FALTAR!!!!!

Però no es la única celebració que tenim que compartir amb vosaltres. A Falta de quatre jornades per acabar la competició, el júnior femení també s’ha proclamat campió de lliga… encara no han perdut cap partit!!! Així doncs, moltes felicitats a tot l’equip: Clara, Alba, Natàlia, Júlia, Mar, Gemma, Marina, Andrea, Marina ,Adriana, Sara, Josan i Marc… Felicitats Campiones!!!!

Però aquí no acaben les alegries: El pre-mini A guanya al Granollers de 30 que compartia lideratge… impressionant la temporada que estan fent els de Diego i Sergi. El mini B guanya i està molt aprop de quedar campió. L’infantil A fa un partidàs i guanya a camp del Sedis!!! El cadet A amb 5 baixes i l’ajuda de l’Aleix, Ferran, Bernat i Oriol guanya a camp del Castelldefels i segueix líder de interterritorial. El cadet B guanya i es posiciona líder de la seva lliga… dediquem aquesta victòria a Sergi Llull que es va lesionar greument en el partit… els teus companys i el club et dedica aquesta victòria, esperem que et recuperis aviat!!! El júnior A segeuix amb ratxa i aconsegueix la victòria davant el Collblanc. El cadet femení guanya al Valldemia A i s’apropa a aconseguir per segon any consecutiu la lliga.

Aquí no acaba la jornada: el sots 21 preferent va guanyar davant el Canovelles. El sènior B va perdre davant el Badalonès i el sènior femení va perdre davant la Minguella tot i fer un molt bon partit. L’infantil B va perdre. Seguirem informant sobre la jornada quan tinguem tots els resultats

ET DEIXEM L’ENLLAÇ D’UNA PLANA WEB QUE HA FET GENT DEL CÍRCOL…SI VOLS QUE ET FACIN UN COP DE MÀ AMB EL LLIBRE QUE HAS DE REGALAR EL DIVENDRES, DIA DE SANT JORDI… AQUÍ HO TROBARÀS… I MOLTES COSES MÉS SOBRE LLIBRES, CINEMA I MÚSICA…

www.amplias-avenidas.com