Per fi! El Círcol ja pot dir que és equip de PRIMERA! I no sense patir… perquè ahir a la pista del Pratenc el nostre sènior va haver de suar molt per guanyar a un equip que veia en aquest partit les últimes opcions de salvació.

El partit va començar malament pels nostres que veien com el joc interior dels locals era superior en alçada i kilos, i que amb aquesta arma era capaç d’annotar a prop de cistella i disposar de moltes segones opcions per fer-ho. Va ser després del primer temps mort que el Círcol va començar a jugar millor i va arribar al final del primera període 20-18. Però el joc continuava sense ser fluït, i en un segon quart per oblidar, on el Pratenc va jugar amb molta intensitat, encert i confiança, tot el contrari que els visitants que no ho feien amb la intensitat i el ritme de joc al que ens tenen acostumats. Al final del quart s’arribava amb el marcador de 40-25, la cosa no pintava gaire bé…

A la tornada dels vestidors, semblava que els jugadors de Francesc Castellet surtien més intensos en defensa i ja es començava a veure el joc del Círcol, però encara no hi havia encert en atac, i el Pratenc marxava de 17 punts a falta de 16 minuts pel final. Però la constància defensiva del Cïrcol continuava i això va donar els seus fruïts, doncs va permetre començar a còrrer amb més regularitat. Aquest fet unit a que el Pratenc no va aguantar el ritme de joc dels nostres, pemetia retallar diferències i arribar al final del tercer període 49-47!!! Ja s’havia aconseguit el més difícil, i només començar l’últim període els nostres es van posar per davant i van mantenir les diferències en el marcador fins al darrer 59-67.

Amb aquesta victòria el CÍRCOL és CAMPIÓ de LLIGA del Grup 1 i aconsegueix l’ascens a PRIMERA Catalana a falta de 3 jornades pel final de la competició.

FELICITATS a jugadors, entrenadors, delegats…!!!! Bona feina!

Circol_logo