Com molt bé ja deveu saber el sènior ha quedat campió del seu grup de 2ona. Catalana i ha aconseguit l’ascens a primera a tres jornades pel final de la lliga. Això és un gran èxit per l’entitat i sobretot és el símbol de la consolidació del nou model del bàsquet del Círcol.

Fa unes sis temporades es va donar un gir important a la secció, orientant-la cap a un model basat en el bàsquet base, potenciant la pedrera sense entrar en la voràgine de talls de jugadors que sovint veiem en el nostre entorn. Pedrera que amb el temps s’havia de veure reflectida en el primer equip. Qui va liderar aquell canvi va ser en Xavi Grau.

La feina no ha estat senzilla ja que aquell canvi radical necessitava temps, i amb un temps rècord tenim tots els equips base masculins, molts d’ells competint en els nivells alts de les seves categories. Tenim alguns equips femenins (que pensem ampliar) i tenim l’equip sènior on ja hi ha jugadors que s’han format amb nosaltres o que bé porten molts a l’entitat.

L’èxit de la implementació esportiva d’aquest model correspon al coordinador, en Josep Velasco, que hi ha dedicat i hi dedica molts esforços, que ha tingut, també, algun que altre maldecap i que no para d’innovar per a millorar, esportivament i humanament, els jugadors, els equips i els entrenadors, en definitiva la qualitat del bàsquet del Círcol.

També vull felicitar els jugadors, la Sandra que n’és la delegada, el Santi que és el segon entrenador i especialment el Francesc Castellet, que a part de jugar uns quants anys al Círcol s’ha format com entrenador amb nosaltres i ha tingut la valentia de fer el salt a l’equip sènior (que segons diuen els que en saben és més complicat de portar que un equip de categoria inferior), aconseguint en el primer any l’ascens.

Enhorabona a tots i FORÇA CÍRCOL!!!!

Joan Callau.

Responable de la secció.