Celebracio_sampep

Com ja vàrem informar, aquest diumenge es va fer un petit acte de celebració pel Campionat de Lliga aconseguit i l’ascens a 1a Catalana. L’ambient a la plana era esplèndit, molts de vosaltres hi veu assistir i us estem molt agraïts. Es va entregar una samarreta de CAMPIONS i una fotografia amb tots els integrants de la plantilla a tots els jugadors i entrenadors, aquesta entrega es va realitzar a la mitja part del partit, els jugadors han quedat molt contents i agraïts tant pel regal com per l’assistència de tanta gent.

Respecte al partit, el derbi va acabar en derrota, per un ajustat 72-75 en un autèntic partidàs. El Círcol va començar amb molt poca tensió defensiva, fet que va permetre al Sant Josep annotar 30 punts en el primer període i acabar-lo 20-30. Val a dir que tot i la relaxació dels locals, els visitants donaven mostres de la seva qualitat i annotaven amb un tant percent d’encert molt elevat. Al segon quart la intensitat defensiva ja era més pròpia d’un derbi, i el Círcol ajustava el marcardor a un 36-41.

La segona meitat va ser d’infart, amb alternances constants en el marcador, el partit era vibrant. Un derbi en majúscules, on es van veure mostres de la qualitat per part dels dos equips, amb triples sobre la botzina, triples en contraatac, taps espectaculars, i jugades de molta qualitat. S’arribava al final de l’últim període amb un avatatge de 8 punts a falta de 1:50 pels visitants gràcies als tirs lliures i a un triple desde la cantonada de Marc Lòpez. Però la reacció del Círcol no es va fer esperar i dos triples consecutius de Toni Forteza i Joan Rovira després de dos errors del Sant Josep deixaven el marcardor 69-71 a falta d’un minut. A falta de 36 segons Toni Forteza annota 1 dels dos tirs lliures dels que disposava i deixava el marcardor en 72-73, i a l’útlima possessió del Sant Josep i després d’una gran defensa del Círcol, Marc Lòpez torna a annotar un tir de mitja distància sobre la botzina que deixava el marcador en 72-75 a falta de 7 segons. Temps mort del Círcol per treure de mitja pista, jugada assejada que permet a Joan Rovira llançar un triple que no entra per ben poc i rebot per Toni Forteza que a la desesperada intenta un nou triple que tampoc entra.

Gran partit de bàsquet a la Plana propi de dos equips amb jugadors de la casa. La setmana vinent el Círcol visita la pista del Molins de Rei diumenge a les 19:00. Resten dos setmanes per la fase final de Campionats de Catalunya, i ja sabem el rival: C.E.B. Sant Jordi (Rubí), campió del grup 2 amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el Círcol.

Circol_logo