El sènior jugarà diumenge a les 19:00 a la pista del C.B. Molins de Rei, penúltima jornada de lliga. Amb els deures fets i amb l’objectiu de preparar les fases de Campionats de Catalunya de 2a Catalana, el Círcol jugarà davant d’un rival que tot i haver pujat de 3a Catalana aquest any, està fent una gran temporada i encara disposa d’opcions per estar entre els 4 primers. Serà un partit difícil, doncs el Molins de Rei és un equip molt disciplinat tant en atac com en defensa, i en el que destaca el joc d’equip que pràctica.

Per aquest partit, Francesc Castellet comptarà amb les baixes de Gonzalo Oteo, Andreu Lladó i Joan Rovira, baixes importants que supliran els sots-21: Martí Bultó i Xavi Carpintero.

Toca començar a pensar en les Fases contra el C.B. Sant Jordi d’aquí dos setmanes, esperem que els nostres facin un bon partit en un camp que de ben segur estarà a petar per animar als locals a aconseguir una victòria molt important per les seves aspiracions.

Circol_logo