El sènior va perdre a la pista del Molins de Rei per 7 punts de diferència en un partit molt vibrant fins a falta de 30 segons.

Els locals que encara disposen d’opcions per estar entre els 4 primers, va fer un partit molt seriós i amb molta intensitat davant d’un Círcol amb moltes baixes (A. Lladó, A. Eñeso, J. Rovira i Gonzalo Oteo). Tot i les baixes, els nostres no van perdre mai la cara al partit i van lluitar fins al final per intentar aiguar la festa d’un públic que omplia el Pavelló de Molins de Rei. Però no va poder ser, l’encert a la primera meitat dels locals en el tir exterior i molts errors en l’atac del Círcol permetia acabar amb 10 punts de desavantatge en el marcardor al final del primer quart. Les coses van millorar en el segon quart, sobretot en defensa, i això va permetre arribar al 41-35 al descans.

A la represa, amb un Marc Lozano molt entonat en atac i amb Ruben Gea annotant 2 triples molt importants, tot unit a canvis defensius que dificultaven l’atac dels locals, el Círcol va ajustar el marcador, i els darrers 15 minuts van tenir el partit en un puny, amb empats i avantatges mínimes pels locals, doncs el Círcol no aconseguia posar-se per davant tot i disposar de possessions per fer-ho. A falta de dos minuts i amb 8 punts per sota en el marcador l’entrada a pista de Quim Forteza va permetre al Círcol augmentar la intensitat defensiva i còrrer el contraatac, ajustant el marcador al 73-70 a falta de 45 segons. Durant la següent possessió una pilota recuperada per Q. Forteza va permetre sortir al contraatac, però en una acció molt forçada no es va poder annotar i el rebot va ser pels locals que van sentenciar el partit amb dos tirs lliures. A la desesperada i després d’un temps mort, jugada per tirar de 3 per Ruben Gea que no va annotar i bàsquet dels locals sobre la botzina.

La setmana vinent visita la Plana l’UBSA, amb la necessitat de guanyar per poder estar entre els 4 primers, doncs una derrota acompanyada d’una victòria de Sant Josep o el mateix Molins de Rei, el deixaria fora de les places d’ascens. Sense dubte, serà de nou un partit vibrant. El nostre sènior intentarà recuperar als jugadors de cara al partit d’aquesta setmana i d’aquesta manera començar a preparar la fase final que comença el següent cap de setmana (16-17 de maig). Encara estar per confirmar si el primer partit serà a casa, tot sembla indicar que així serà, i NO PODEU FALTAR, així que aneu ajustant l’agenda!

Les novetats a la cartellera, música i llibres a www.amplias-avenidas.com

 

Circol_logo