preinfantil_torneig_andorra

El PreInfantil A va participar en el Torneig Internacional d’Andorra que va tenir lloc aquest passat cap de setmana en el Pas de la Casa.

En la categoria Preinfantil participaven 18 equips, dividits en 6 grups de 3 equips cadascun. El Círcol estava en el Grup E, juntament amb el Pàlcam i el Sant Quirze.

En la jornada de dissabte, el Círcol es va desfer del Sant Quirze (45-31), i a la tarda va donar la sorpresa guanyant el Pàlcam, cap de sèrie del grup,  per 55-42. Les dues victòries van ser gràcies a un gran joc de conjunt i molta intensitat de tots els jugadors.

Com a primer de grup, tocava lluitar amb els altres primers de grup. Tot i tenir opcions, vam perdre contra el Caldes per 39-49, que finalment va quedar 3r del torneig.

Diumenge vam perdre contra l’Unelco de Tenerife (54-22), un equipàs que  va jugar la final contra el SESE.

I en el partit pel 5è-6è lloc, amb un resultat molt ajustat vem perdre contra la Selecció d’Andorra per 33-31, on es va notar el cansament acumulat.

Un gran torneig per part de tot l’equip, on possiblement ha jugat alguns dels partits més complerts de la temporada.

Dins les activitats complementàries ens vam endur el concurs de triples. En Dídac va guanyar amb una espectacular sèrie de 9 de 15 triples!!!