El sènior va caure per 3 punts de diferència a la Plana davant l’UBSA en un partit molt intens que va estar ple d’alternances en el marcador.

La realitat és que després d’aconseguir el títol de campió de lliga i el corresponent ascens a 1a Catalana, el Círcol no està mostrant la mateixa intensitat, i els rivals contra els que ha jugat des de llavors s’hi ha jugat molt a cada partit, i és el que ha decantat cada enfrontament cap el bàndol rival. Aquesta setmana, l’UBSA es jugava quedar com a quart classificat i poder optar a l’ascens de categoria, i va demostrar que ho volia aconseguir mostrant un alt nivell de intensitat i concentració molt alt des del primer minut. El Círcol en canvi, es mostrava més relaxat en defensa i això no els permetia jugar al ritme al que ens té acostumats. Tot i això, s’arribava al descans amb un desavantatge de dos punts (27-29). A la represa, els locals si que van sortir molt més concetrats i van aconseguir un avantatge de 7 punts, però després d’un temps mort de l’UBSA la renda va tornar a quedar en res i el partit va seguir ajustat. Els nostres van cometre molts errors, perdent fins a 20 pilotes, fruit de la poca tensió que enfront d’un rival que es jugava tant es veia superada en moltes accions. S’arribava a l’últim quart amb 7 punts de desavantatge i 1:30 pel final. Gràcies als errors en els tirs lliures del visitants i a l’encert dels locals en la mateixa parcel·la, el Círcol va tornar a disposar d’opcions i a falta de 10 segons i amb 3 punts a sota en el marcador, va disposar del triple per empatar (com les darreres setmanes), però malauradament no va entrar i la victòria va ser pels de Sant Adrià, que d’aquesta manera acabava com a quart classificat.

La lliga ha finalitzat, amb el Círcol com a primer classificat amb un balanç de 22-8, i ja pensa en les Fases de Campionats de Catalunya de 2a Catalana, que enfronta als primers classificats dels 4 grups de la categoria. L’enfrontament que hauran de jugar els nostres serà davant del CEB Sant Jordi de Rubí, mentre que l’altre eliminatoria la jugarant el CB Quart davant del CB Sant Joan Despí. Resta pendent saber els horaris del partits, però el que està clar és que el Círcol jugarà el primer partit a casa (eliminatoria a 2 partits) i que necessitarà tot el recolzament de la gent del Círcol per intentar posar la cirereta a una gran temporada . US HI ESPEREM!!!!

Circol_logo