El Sènior va patir una derrota en el partit d’anada a les semifinals de la Fase Final de 2a Catalana. La realitat és que els nostres no arribaven en el millor moment, amb les baixes de Joan Rovira, Ruben Gea, Xavier sànchez i Mariano. Amb Jose Juan amb un esquinç al tormell i amb Andreu Lladó acabat de sortir d’un procés gripal que l’ha mantingut fora de les pistes tota la setmana. A tot això, cal afegir que el partit no es va jugar a la Plana, sinó al pavelló de Països Catalans. El Sant Jordi per la seva banda, va fer un gran partit, molt seriós en tot moment i amb una defensa molt agressiva, sobretot a la pintura, que no donava cap facilitat als nostres, i amb un gran encert des de 6’25 que esvaïa cap opció de remontada per part del Círcol.

El partit va començar bé pels nostres, amb un parcial de 8-2 d’inici, que sorprenia als visitants. Però després del temps mort sol·licitat pel Sant Jordi, el signe del partit va canviar i s’arribava al final del primer quart 12-27, deprés que els visitants passessin per sobre en intensitat i encert al Círcol. Amb 5 triples en aquest primer quart.

Al segon període, el Círcol va arribar a perdre per 18 punts de diferència, però abans d’arribar a la mitja part, gràcies als canvis defensius, va tornar a enganxar-se al partit arribant al descans amb un desavantatge de 9 punts (37-46). En gran mesura, gràcies a l’encert i la intensitat d’Alex Eñeso, autor de 30 punts al final del partit.

A la tornada dels vestidors, el partit es va igualar i els avantatges varen ser mínims pels visitants. Una segona meitat amb molta annotació, i on cal destacar l’encert de Jose Juan (17 punts) i Àlex Eñeso, que mantenien al Círcol dins el partit. Però l’escasa banqueta dels nostres no els permetia mantenir un nivell defensiu constant i el Sant Jordi trobava facilitats en els tirs, sobretot sota el cèrcol, on varen ser clarament superiors durant els 40 minuts. S’arribava als 2 últims minuts amb un desavatatge de 6 punts, que va ampliar-se fins els 9. El Círcol va provar de retallar el desavantatge de cara al partit de tornada a falta de 26 segons, però la jugada no va acabar amb cistella i el partit va acabar amb el 73-82 final.

El Círcol visita la pista del Sant Jordi diumenge a les 19:30, esperem que recuperi efectius per aquest partit i provi de donar la volta a l’eliminatòria per plantar-se a la final.

Circol_logo