Tres partits molt emocionants aquest cap de setmana! per començar el pre-mini A es juga quedar campió de lliga davant de l’Argentona. Els de Diego Martínez estan fent una temporada excel·lent i poden quedar campions de lliga de nivell a-2 (dissabte 12:00 Casagemas). El cadet A es jugarà davant el DKV Joventut el primer lloc de la lliga interterterritorial. L’equip ja està classificat per fases tot i que està patint una interminable llista de lesions, i ara només es juga quedar primer i evitar en la final four jugar davant el primer de l’altre grup ( diumenge17:30 Plana).

I com ja us venim anunciant no podeu faltar el dissabte a Montgat 17:30 al partit del sènior femení on la categoria està en joc davant el Ramon Llull.Avui rebreu una nota informativa sobre aquest partit on us demanem el vostre recolçament. El club portarà el que calgi perque pugueu fer soroll.

 

Equip_cadet_A_09-10