Equip_cadet_A_09-10

Autèntic partidàs del cadet A del Círcol davant el cadet B del Joventut. En joc estava el primer lloc del grup interterritorial. El partit desde l’inici va ser molt igualat fins que en el tercer període el Joventut va agafar una renda de 12 punts. El Círcol no es va ensorrar i va remontar. Finalment es va anar a la prórroga… i una segona prórroga… i aquí el Joventut es va imposar per 4 punts. Partidàs del cadet que finalment queda 2on de grup i que demà ja començaran a preparar les fases per campionats…Tot un èxit la temporada de l’equip i que una temporada més no ha parat de donar-nos alegries.. Felicitats a tots els jugadors, a L’Àlex Eñeso, a Ramon Pasquina, Jaume Lleal i especialment a Andreu Lladó, la seva tasca durant aquests tres temporades amb aquest equip ha estat espectacular…Felcitats!!! I moltes gràcies a tots el que heu vingut a animar l’equip… La plana estava plena… sou la millor afició, mai ens falleu!!!