senior_femeni_1

El sènior femení va aconseguir mantenir la categoria, en el partit de tornada, davant el Ramon Llull. L’equip es quedava a Segona Catalana si perdia de menys de dos punts o guanyava el partit. El Círcol va començar molt bé però la press del Ramon Llull va fer perdre moltes pilotes i en algun moment del partit vam arribar a estar 5 punts per sota. Tot i això, a la segona part l’equip va saber atacar millor l’asfixiant defensa del contrari i finalment va guanyar el partit amb certa comoditat. Partidàs de tot i l’equip i de l’Alba Mora en concret que va donar tota una lliçó en la direcció de joc impropia d’una júnior de primer any. Felicitats a totes les jugadores!! i en especial a Josan García que l’any passat va aconseguir l’ascens i aquesta temporada la permanència. I finalment donar-vos les gràcies per la vostra assistència al partit… la veritat és que ni les previsions més optimistes espràven tanta gent del Círcol a Montgat… Moltes gràcies, sou els millors!!