Toca despedir la Temporada, i ho fem amb una sopresa… Nova Galeria d’Imatges!!! La veritat és que després de tota la feina que heu fet pares i delegats, havíem de mirar de compensar-ho d’alguna manera, i ho hem fet amb un nou entorn molt més còmode, visible, amb un disseny molt interessant i on esperem que us hi sentiu encara més còmodes.

Aprofitem per donar les gràcies a tots els que heu col·laborat aquesta temporada, i animem als que encara no ho heu fet a que ens feu arribar les fotografies a: webmaster@basquetcircol.com.

Despedim la temporada 09-10, i ho fem concients de la feina ben feta, destacant l’ascens del Sènior “A” a 1a Catalana després de 4 anys, amb la gran temporada del Cadet “A”, els nostres campions del Mini “B”, com el Sènior Femení tot i les dificultats ha estat capaç de mantenir la categoria, el Júnior i Cadet-B Femenins dominant la lliga igual que el Cadet- B masculí, el segon lloc del Mini-A i els Pre-Minis campions. Una temporada excel·lent que comença a donar els fruits d’una molt bona feina durant els últims anys i on la Junta, el coordinador (Josep Velasco) i tots els entrenadors, hi tenen un paper molt imporant. BONA FEINA!

Gràcies a tots i bones vacances!

Circol_logo